پک پلیمر تولید کننده فیلم سلفون مات، شفاف و رنگی در ابعاد و ضخامت های متنوع می باشد که علاوه بر تولید این محصول پر کاربرد، با ماشین های پیشرفته چاپ، لمینیت و دوخت می تواند سلفون های شفاف و مات را به یک لفاف بسته بندی شکیل تبدیل نماید.
بدون شک صاحبان مشاغل و کارخانه های گوناگون برای محصولاتی که تولید و عرضه می نمایند، نیاز به بسته بندی جذاب با قابلیتچاپ پذیری بالا خواهند داشت، لذا سلفون شفاف و مات به عنوان یک انتخاب مفید برای بسته بندی کالاهای متعدد از قبیل مواد غذایی،محصولات آرایشی و بهداشتی، کالای ساختمانی، دارو، تجهیزات پزشکی و مهندسی و سایر اقلام به شمار می آید.
سلفون شفاف با براقیت بالا جلوه مطلوبی به محصول بسته بندی شده خواهد داد و همچنین سلفون مات نیز برای سلیقه های خاص وحرفه ای یک ایده چشمگیر و جالب خواهد بود.
برای مشاهده انواع سلفون اینجا را کلیک کنید.
تفاوت سلفون مات و شفاف چیست ؟
سلفون شفاف دارای ظاهر شیشه ای و براق بوده و سلفون مات بالعکس آن می باشد که مات بودن سلفون نیز به نوبه خود دارای زیبایی وجذابیت خاص است و قیمت آن هم از نوع شفاف گران تر می باشد.
تفاوت شفافیت و مات بودن سلفون ها در به کارگیری گریدهای متفاوتی از مواد اولیه پلی پروپیلن می باشد و در واقع نام اصلی سلفون های مذکور، ترس یا OPP می باشد، لذا فیلم ترسبافون در انواع شفاف، مات و صدفی تولید می گردد که نوع سلفون صدفی پس از دوخته شدن و تبدیل شدن به لفاف، برای بسته بندی بستنی، بسته بندی سی دی، لوازم التحریر و … کاربرد دارد که به منظور افزایش استحکام و ضخامت OPP صدفی، اقدام به لمینیت نمودن نوع شفاف یا مات با نوع صدفی خواهد شد.
انواع سلفون شفاف و مات
فیلم های پلی پروپیلن یا سلفون های شفاف، مات و صدفی از نظر مواد اولیه تولید، افزودنی ها، روش های تولید و همچنین نوع ماشین آلات و دستگاه های تولید به انواع متنوع ذیل تقسیم می شوند که عبارتند از :
- سلفون ایرانی : این محصول با روش ها و دستگاه های ساده تر و همچنین با ترکیب مواد متفاوتی که درصد بیشتر مواد از جنس پلی پروپیلن و درصد اندکی از جنس پلی اتیلن می باشد، تولید می گردد که برای شناختن سلفون ایرانی می توانید به شفافیت کمتر و همچنین انعطاف بیشتر آن توجه نمایید.
- سلفون OPP : فیلم تولید شده با مواد پلی پروپیلن که OPP نام دارد و برگرفته از عبارت oriented polypropylene است در انواع شفاف، مات و صدفی تولید و عرضه می گردد که تفاوت سلفون ایرانی با OPP شفاف در این است که ترس یا OPP دارای شفافیت شیشه ای و بسیار بالایی نسبت به سلفون ایرانی بوده و دارای خشکی به مراتب بالاتری در مقایسه با سلفون ایرانی می باشد.
- سلفون BOPP : این محصول پر کاربرد بر گرفته از عبارت biaxially oriented polypropylene است که یک فیلم دو محوره بوده و دارای استحکام طولی و عرضی با خواص چاپ پذیری و دوخت پذیری بالاتر نسبت به سلفون OPP می باشد و در صنعت بسته بندی کاربرد گسترده ای را نسیب خود نموده است.
- سلفون CPP : فیلم CPP از خانواده OPP و تولید شده با مواد پلی پروپیلن در گریدهای متفاوت است که به تنهایی در ساخت لفاف های بسته بندی استفاده نمی شود، ازینرو بر اساس خواص چشم گیر فیلم سلفون CPP نظیر دوخت پذیری و چاپ پذیری مطلوب تر، ممانعت از نفوذ حرارتی، شفافیت و براقیت بیشتر موجب شده تا با فیلم های دیگری همچون پلی استر، OPP, BOPP و پلی اتیلن و سایر فیلم های پلیمری لمینیت گردد تا بسته بندی مورد نیاز از مزایای فوق الذکر در نهاد CPP برخوردار شود.
محصول مرتبط : طاقه سلفون خام صادارتی
فیلم سلفون متالایز چیست ؟
در واقع با فرآیند لمینشن فیلم های پلیمری و آلمینیومی در تولید بسته بندی های مواد غذایی، محصولات بهداشتی و دارویی استفاده های فراوانی می شود بنابر این از طریق لمینیت شدن فیلم OPP با فیلم متالایز می توان به بسته بندی و پکینگ مناسب در راستای جلوگیری از فاسد شدن محصولات رسید.
خاصیت جنس فلز آلومینیوم باعث افزایش طول عمر کالای بسته بندی شده خواهد شد، ازینرو طی فرآیندی با بهره گیری از دستگاه های پیشرفته اقدام به نازک نمودن ورقه های آلومینیوم نموده و در نهایت فویل با ضخامت بیشتر و فیلم متالایز با ضخامت کمتر را تولید می نمایند که متالایز با ضخامت بیش از ۲۰ میکرون و فویل با ضخامت های متداول مانع از نفوذ آفتاب و رطوبت می شود.
با توجه به ویژگی های متالایز و فویل برای بسته بندی پودر شیر خشک، قهوه و مشتقات آن، مواد غذایی پخته و سرخ شده، دارو، فرآورده های لبنی و … استفاده می شود که سلفون متالایز از این نوع بوده و با نام های MOPP, MCPP, MBOPP در ساخت پاکت های بسته بندی و انواع لفاف ها کاربرد وسیعی دارد.
محصول مرتبط : پاکت متالایز زیپ کیپ دار
سلفون پاکتی شفاف و مات
توضیحات مربوط به فیلم سلفون شفاف و مات را در سطور فوق ارائه نمودیم و در این قسمت به پاکت سلفونی شفاف و مات می پردازیم، لذا پس از تولید فیلم OPP و انواع سلفون های یاد شده در قسمت های فوق و اجرای لمینیت و بدون لمینیت و چاپ، با استفاده از دستگاههای دوخت و پاکت سازی، فیلم های آماده شده را دوخت می نمایند تا به پاکت سلفونی تبدیل گردد.
کاربرد سلفون پاکتی شفاف و مات در بسته بندی محصولات گوناگون به چشم می خورد که کالاهای تزئینی، لوازم التحریر، اقلام الکترونیکی و الکتریکی، پوشاک، ابزار کوچک و … را با بهره گیری از سلفون پاکتی مات و شفاف تحت بسته بندی قرار می دهند.
سلفون رولی
منظور از رول در مورد سلفون و نایلون برای بسیاری از مخاطبان آشنا می باشد و دلیل این نامگذاری به تولید فیلم سلفون به صورت رولی برمی گردد.
تولید سلفون رولی شفاف و مات با دستگاه های اتومات و پیشرفته در مجموعه پک پلیمر صورت می پذیرد که پس از تولید شدن فیلم و خروج آن از غالب دستگاه، به وسیله دستگاهی با نام وایندر، فیلم سلفون تولید شده به صورت رول در می آید تا طاقه های سلفون رولی برای انجام عملیات ثانویه نظیر چاپ، لمینیت، دوخت و برش با ماشین آلات متنوع به کار گرفته شود.
مزایای سلفون براق در صنعت بسته بندی
سلفون ها به صورت گسترده ای در صنعت بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرند، حال اینکه با فرمت تک لایه و یا لمینیت شدن با انواع دیگر سلفون به کار گرفته شوند، بر تنوع مصرف آن ها افزوده می شود.
علاوه بر موارد مذکور با طراحی و چاپ رنگ های جذاب بر روی سلفون شفاف و مات و همچنین با اجرای روش ها متنوع دوخت با دستگاههای گوناگون بر مزیت های سلفون اضافه خواهد شد، از ینرو در ادامه به ذکر مزایای سلفون شفاف و مات خواهیم پرداخت که عبارتند از:
- قابلیت لمینیت شدن با سایر فیلم های پلیمری
- چاپ پذیری جذاب و چشم گیر
- قابلیت دوخت در مدل های متنوع
- جذابیت در براق بودن و مات بودن
- استحکام و مقاومت در کشش طولی و عرضی
- بسته بندی مقرون به صرفه به دلیل زیاد بودن تعداد لفاف سلفونی در هر کیلو گرم
- شکل پذیری بر اساس مدل پاکت سازی
سلفون استرچ بسته بندی
پک پلیمر در تولید سلفون استرچ بسته بندی با قدرت و برنامه ریزی مدون، نیاز بخش های وسیعی از بازارهای اروپایی، حوزه CIS و کشورهای مختلف دنیا را پوشش می دهد و دلیل فروش صادراتی سلفون استرچ بسته بندی در تناژ بالا و کانتین های متعدد در طول هر ماه، وجود چندین دستگاه تولید فیلم استرچ پلی اتیلن و سایر ماشین آلات مرتبط در سالن ها و کارخانه های پک پلیمر است.
سلفون استرچ شفاف با کشسانی ۸ برابر و چسبندگی رقابتی در ابعاد و ضخامت های گوناگون از عرض ۵ سانتی متر تا ۲۰۰ سانتی متر و از ضخامت ۱۲ میکرون تا ۵۰ میکرون با وزن های متنوع بوبین داخلی فیلم استرچ بسته بندی، موجبات رضایت مشتریان صادراتی را فراهم نموده و هر ساله بر تعداد این دستگاه ها افزوده خواهد شد تا پاسخگوی سفارش های مشتریان از اقصی نقاط جهان باشد.
سلفون حرارتی
فیلم سلفونی دیگری که با مواد پلی وینیل کلراید یا همان پی وی سی PVC FILM در عرصه بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرد با نام سلفون حرارتی شناخته می شود زیرا کالا را داخل این سلفون دوخت شده قرار می دهند و با روش های دستی و ماشینی، اقدام به حرارت دادن سلفون نموده و کالای مورد نظر با سلفون حرارتی پک می گردد.
نام واقعی سلفون حرارتی، فیلم شرینک پی وی سی بوده و یک محصول پر کاربرد به شمار می آید و در ابعاد و ضخامت های متداول باعرض ۱۰ سانتی متر به بالا و ضخامت ۱۰ میکرون تا ۴۰ میکرون تولید و استفاده می گردد.
سلفون حرارتی شفاف و براق می باشد که عمدتا برای بسته بندی با عنوان روکش بطری های نوشیدنی و شیشه های حاوی مواد غذایی به کار گرفته می شود.
کاربردهای سلفون شفاف و مات
موارد مصرف و کاربردهای سلفون در حوزه های متعدد اقتصادی بوده و انواع سلفون شفاف و مات به منظور بسته بندی محصولات گوناگون به کار می روند که در ذیل به برخی از مصارف این سلفون ها سنده مینماییم :
- سلفون بسته بندی پوشاک
- سلفون چسب دار
- سلفون لب چسب
- سلفون بسته بندی نان
- سلفون بسته بندی کیک و کلوچه
- سلفون بسته بندی سبزیجات و صیفی جات
- سلفون بسته بندی بیسکویت
- سلفون بسته بندی ماسک، حوله و دستمال
- سلفون بسته بندی آجیل و خشکبار
- سلفون بسته بندی میوه خشک و تنقلات
- سایر مصارف سلفون شفاف و مات
طراحی و چاپ سلفون بسته بندی
کلیه امور تولید و ساخت سلفون بسته بندی شامل تولید فیلم، طراحی گرافیکی، چاپ، لمینیشن، دوخت، برش و بسته بندی در مجموعه بزرگ پک پلیمر انجام می شود و پس از طراحی با دستگاه های ذیل، اقدام به چاپ سلفون مات و شفاف خواهد شد که عبارتند از :
- چاپ هلیو گراور : دستگاه چاپ بسیار پیشرفته ای که قابلیت چاپ بر روی سلفون از ۱ تا ۱۲ رنگ را داشته و بدین منظور با ساخت سیلندر های فلزی و حکاکی نمودن هر رنگ از طرح گرافیکی بر روی هر سیلندر و نصب نمودن سیلندرهای حکاکی شده بر روی ماشین چاپ هلیوگراور اقدامات چاپ صورت می پذیرد.
- چاپ فلکسو سیلندر مرکز : با این ماشین چاپ از ۱ تا ۸ رنگ مختلف را بر روی سلفون مات و شفاف چاپ نموده و برای انجام آن از روی طرح گرافیکی، برای هر رنگ یک کلیشه فتوپلیمری دیجیتال یا آنالوگ ساخته می شود تا کیفیت چاپ مطلوبی حاصل گردد.
- چاپ فلکسو استک : دستگاه مذکور نیز همانند ماشین چاپ سیلندر مرکز، قابلیت چاپ بر روی سلفون تا ۸ رنگ را به وسیله کلیشه های فتوپلیمری دارد که بر حسب تکنولوژی و مدل ساخت این دستگاه چاپ، کیفیت های مختلفی را می توان انتظار داشت و عواملی چون سیلندر ترام، آنیلوکس ها، رجیستر دستگاه، وب، تنشن، لودسل و سایر آیتم در این خروجی کیفیت تاثیرگذار هستند.
- چاپ سیلک اسکرین : دستگاه چاپی که برای چاپ تعداد کمی سلفون شفاف و مات کاربرد داشته و تیراژ محدود پاکت سلفونی را با چاپ سیلک اسکرین و ساخت شابلون، می توان تحت چاپ قرار داد که کیفیت مطلوبی نیز به همراه دارد.
ابعاد و ضخامت
سلفون شفاف و مات در سایز ها و ضخامت های مختلف قابل تولید بوده و بر مبنای نیاز مصرف کننده، اهداف مصرف، مدل و طرح پاکت سلفونی یا فیلم سلفونی شفاف و مات می توان ابعاد و ضخامت های استاندارد را تولید نمود.
ضخامت سلفون پاکتی برای کالایی که داخل فریزر یخچال قرار می گیرد با ضخامت سلفون بسته بندی لوازم التحریر، متفاوت می باشد و بدین ترتیب در صورت عدم اطلاع از ابعاد و ضخامت سلفون مورد نیاز خود می توانید با کارشناسان پک پلیمر وارد مذاکره شوید تا اطلاعات مناسبی در این خصوص کسب نمایید.
مطلب مرتبط : تفاوت سلفون با نایلون و نایلکس چیست ؟
قیمت تولید سلفون
خرید سلفون شفاف و مات به منظور بسته بندی محصولات از مجموعه پک پلیمر، با قیمت مقرون به صرفه و رقابتی میسر خواهد بود و قیمت تولید سلفون به موارد متعددی بستگی دارد که به ترتیب ذیل عبارتند از :
- قیمت روز مواد اولیه
- هزینه تولید سلفون
- هزینه چاپ سلفون
- قیمت رنگ و حلال ها
- قیمت دوخت سلفون پاکتی
- مقدار سفارش سلفون
- هزینه سلفون چسب دار
مجموعه عوامل فوق الذکر در قیمت تولید این محصول دخالت داشته و خرید سلفون نیز با این هزینه ها مرتبط خواهد بود.
علی مولایاری –
سلام
تمام فرایند های تولید سلفون شفاف، مات و صدفی رو دارید ؟
پشتیبان –
سلام وقت بخیر
انواع فیلم های منعطف PP یا همان سلفون OPP، BOPP و CPP در عرض های 5 الی 120 سانتی متر در رنگبندی های تمام شفاف، مات و صدفی قابل تولید می باشد.
همچنین در ضخامت های 15 الی 40 میکرون تک لا یا ضخامت های بیشتر به صورت لمینتی قابل اجرا و تولید است.