برای تهیه یک بسته بندی مناسب و ارزان قیمت برای حمل محصولاتی نظیر پارچه، کالای خواب، شال و روسری، مواد غذایی، انواع فست فود و … می توانید از نایلون دسته دار چاپی یا بدون چاپ بیشترین استفاده را ببرید. کیسه هایی از جنس مواد اولیه پلی اتیلنی که هزینه تولید و تامین آن نسبت به کیسه های پارچه ای و کرافت نازل تر بوده و همچنین با سرعت بسیار بالاتری تولید می شوند. نایلون دسته رکابی یکی از این بگ های پلاستیکی می باشد.
برای مشاهده انواع تولیدات نایلکس شرکت پک پلیمر پلاستیک روی لینک کلیک کنید.
فرآیند تولید نایلون دسته رکابی
شاید برای بسیاری از افراد این سوال پیش آمده باشد که پلاستیک فروشگاهی دسته دار چگونه تولید می شود؟ تا زمانی که وارد یک کارخانه تولید محصولات پلیمری و پلاستیکی نشده باشید و از نزدیک فرایند تولید را مشاهده نکنید، از نحوه و چگونگی تولید این اجناس به سهولت مطلع نخواهید شد. ما توضیحاتی در این خصوص ارائه می نماییم اما می توانید جهت کسب پاسخ به هر پرسشی در این حوزه، با کارشناسان پک پلیمر ارتباط بگیرید.
برای تولید نایلون دسته رکابی مواد اولیه مورد نیاز از پلی اتیلن سبک تهیه می شود و به محصول تولید شده، نرمی و شفافیت می دهد. پس از خرید مواد و ترکیب نمودن آن ها که نیاز به دانش و تجربه کافی دارد، آن ها را داخل قیف های مکنده دستگاه تولید نایلون می ریزند که نام این ماشین، اکسترودر می باشد.
دستگاه اکسترودر دمشی، با ذوب نمودن مواد اولیه، آن را به قسمت غالب می رساند و پس از عبور مواد از غالب، فیلم خام که نایلون نام دارد از دهانه غالب بیرون می آید و به سمت بالا هدایت می شود تا کمی سرد شده و پس از آن سرازیر می شود تا به دور لوله های مقوایی یا پلاستیکی، جمع شوند و به یک طاقه نایلونی تبدیل شوند. پس از اینکه رول نایلون آماده شد، طاقه مذکور را بر روی دستگاه چاپ نصب و تنظیمات لازم را جهت چاپ نایلون دسته رکابی فروشگاهی، اعمال نموده که پس از چاپ، طاقه را بر روی دستگاه دوخت نصب نموده و با عملیات دوخت پلاستیک، نایلون ها را با دستگاه پانچ، که دارای تیغه های مخصوص می باشد و دای کات نام دارد، دسته رکابی را در قسمت فوقانی نایلون، در می آورند.
زمانی که نایلون دسته دار چاپ شده، آماده شد، در گونی های ۲۰ الی ۲۵ کیلویی چیدمان نموده و آماده بارگیری و ارسال به مقاصد خریداران خواهد شد. فرایند تولید، چاپ و دوخت نایلون دسته دار را به صورت مختصر و مفید برای شما توضیح دادیم و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
برای مشاهده انواع فیلم و بسته بندی های نایلونی اینجا را کلیک کنید.
فرآیند چاپ روی این محصول
امروزه با توجه به تاثیر فراوان تبلیغات در حوزه کسب و کار، یکی از بهترین ابزارهای لازم در این خصوص، عملیات چاپ می باشد. با استفاده از چاپ، می توان بهترین بهره برداری را در راستای تبلیغات محیطی انجام داد. ازینرو چاپ بر روی نایلون دسته دار فروشگاهی، به یک درخواست روز افزون تبدیل شده است. اگر شما صاحب یک کسب و کاری باشید که ارائه دهنده کالا یا خدمات به بازار هدف تان هستید، به شما پیشنهاد می دهیم تا از این روش تبلیغاتی برای کسب و کارتان استفاده بهینه نمایید. حال به سراغ روش های چاپ تبلیغ بر روی نایلون و نایلکس خواهیم رفت.
پس از آنکه پلاستیک خام توسط دستگاه اکسترودر، تولید شد، طاقه های آماده را بر روی دستگاه چاپ نصب مینمایند و با تنظیمات لازم بر روی ماشین چاپ و نصب کلیشه ژلاتینی یا سیلندر حکاحی شده بر روی دستگاه، چاپ پلاستیک را شروع می کنند.
مطلب مرتبط : روش ها و فرایند های طراحی و چاپ روی نایلون و نایلکس
انواع روش های چاپ پلاستیک تبلیغاتی
روش های چاپ بر روی سطوح نایلونی و نایلکس به شرح ذیل عبارتند از:
- چاپ هلیو گراور : با استفاده از سیلندر های فلزی مخصوصی که هر رنگ از طرح های چاپی روی یک سیلندرحکاکی شده و روی دستگاه نصب می شوند. این دستگاه و روش چاپ بیشتر برای فیلم های لمینیت شده پلیمری و سلفون ها کاربرد دارد.
- چاپ فلکسو: دستگاه بسیار پر کاربرد به منظور چاپ بر روی سطوح نایلونی و نایلکسی که زیر مجموعه محصولات پلی اتیلنی به حساب می آیند و از کلیشه های ژلاتینی منعطف استفاده می شود که برای هر رنگ از طرح مورد نظر، نیاز به یک عدد کلیشه می باشد. کلیشه مذکور را روی غلطک های مدور فلزی نصب نموده که با چرخیدن، رنگ مورد نیاز را از سیلندر مدوری که جوهر را از ظرف رنگ برداشت نموده، دریافت میکند و سپس چاپ تبلیغاتی را روی نایلون و نایلکس لحاظ می کند.
- چاپ سیلک اسکرین: در این روش از چاپ با استفاده از شابلون که یک صفحه توری با منافذ بسیار ریز است، به صورت دستی یا ماشین های اتوماتیک، چاپ را روی سطوح مختلف نایلون، نایلکس، سلفون و … اعمال نموده که در این روش چاپی، پلاستیک و سطوح مذکور به صورت رول یا طاقه نمی باشند یعنی یا کیسه آماده و یا شیت را زیر شابلون قرار داده و چاپ را با کشیدن جوهر بر روی صفحه توری بر روی سطح زیرین منعکس می نمایند.
تفاوت نایلون و نایلکس دسته دار
پلاستیک های فروشگاهی در واقع یک بسته بندی به حساب می آیند که ضمن محافظت از کالای داخل آنها و عملیات تبلیغاتی، یک ابزار شکیل جهت حمل و انتقال محصول نیز به شمار می روند.
این پلاستیک ها را با مواد اولیه گوناگون و بیشماری تولید می نمایند که بر حسب گرید هر مواد، کاربرد و خواص آن نیز در کیسه پلاستیکی تولید شده، نمایان می شود. دو نوع از پلاستیک های پر مصرف شامل نایلون ها و نایلکس ها می شود که هر کدام در مغازه ها و فروشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند.
نایلون از مواد اولیه پلی اتیلنی سبک تولید می شود و دارای گرید های مختلف می باشد و نسبت به نایلکس ضخیم تر، نرم تر و شفاف تر هستند. بیشترین میزان مصرف را در فروشگاه های لباس، کیف و کفش، شال و روسری، عطر و ادکلن و … دارند.
نایلکس از مواد پلی اتیلن سنگین تولید می شود که گرید های مختلفی دارند و بر اساس تجربه و نوع ماشین آلات اکسترودر مربوطه، ترکیب مواد با گرید های متفاوت برای تولید نایلکس انجام می شود. این تنوع در مواد سبب شفافیت، کدر شدن، تفاوت درکشسانی و … می شوند. برای اینکه کشسانی نایلکس بیشتر شود و خاصیت دوخت پذیری آن بالاتر برود از افزودن حدود ۲۰ درصد مواد نایلونی به آن، بهره می برند. نایلکس در مقایسه با نایلون از شفافیت و نرمی کمتری برخوردار بوده و ضخامت آن نیز بسیار کمتر می باشد ضمن اینکه دارای کشسانی بیشتری نسبت به نایلون ها هستند و در اصطلاح عامیانه در زمان مچاله و جمع کردن، صدای خش خش بیشتری از نایلون دارد.
برای دسته دار کردن نایلکس نسبت به نایلون، تفاوت های زیادی وجود دارد.
انواع نایلون دسته دار عبارتند از:
- نایلون دسته موزی
- دسته تقویت
- دسته بندی ( زنبیلی )
- دسته رکابی
انواع نایلکس دسته دار عبارتند از:
- نایلکس دسته موزی
- نایلکس دسته رکابی
بر خلاف نایلون ها، به دلیل ضخامت بسیار کم و خشک بودن نایلکس ها نمی توان دسته بند دار و دسته تقویت بر روی آن ها نصب نمود و صرفا دو مدل دسته موزی و رکابی را برای نایلکس فروشگاهی می توان در نظر گرفت.
انواع پلاستیک و کیسه های دسته دار با کاربرد و متریال های متفاوت را در اینجا مشاهده کنید.
نایلکس به صرفه تر است یا نایلون ؟
از آنجا ایکه نایلون، گران تر از نایلکس می باشد، فروشگاه هایی نظیر سوپرمارکت، میوه تره بار، قنادی، فست فودی و … ترجیح می دهند از نایلکس دسته رکابی استفاده کنند زیرا تعداد آن در کیلو بسیار بیشتر از نایلون است. برای مثال نایلون دسته رکابی با ابعاد ۳۷ در ۴۷ و با ضخامت استاندارد ۹۰ میکرون، در هر کیو گرم، حاوی ۴۵ الی ۵۰ عدد است در حالی که نایلکیس با همین ابعاد و ضخامت ۱۵ میکرون، در هر کیلو گرم حاوی ۲۰۰ عدد است. این تفاوت در تعداد به دلیل نازک بودن نایلکس می باشد. ازینرو برای اصناف فوق الذکر از این محصول استفاده می شود که دارای توجیه اقتصادی بوده و مشکلی از نظر ظاهری با این مدل یعنی دسته پلاستیک دسته رکابی، وجود ندارد در حالی که فروشگاه های پوشاک، کیف و کفش و بوتیک ها برای محصولات خود از پلاستیک دسته رکابی استفاده نمیکنند و برای جذابیت و ظاهر مناسب تر کیسه فروشگاهی از نایلون دسته موزی، تقویت یا بندی استفاده می کنند. نکته دیگر این که سود کالاهایی نظیر نان، میوه، محصولات سوپر مارکتی و … زیاد نیست و توجیهی برای خرید نایلون وجود ندارد در صورتیکه حاشیه سود یک دست لباس یا کفش به اندازه ای است که هزینه کردن برای نایلون فروشگاهی، چندان محسوس نیست.
متداول ترین سایز های نایلون و نایلکس دسته رکابی
کیسه های دسته رکابی بر خلاف دیگر مدل های پلاستیک دسته دار، دارای سایز بندی های مشخصی است به همین ترتیب متداول ترین و پر سفارش ترین ابعاد کیسه های دسته رکابی شامل موارد زیر می باشد.
- ۳۰ در ۴۰
- ۳۷ در ۴۷
- ۴۵ در ۵۵
- ۵۵ در ۶۵
- ۶۵ در ۷۵
البته ابعاد و مشخصاتی که در بالا درج شده تنها ابعاد متداول و پر درخواست از سمت مشتریان برای تولید نایلون دسته رکابی است و بنا بر درخواست مشتری امکان تولید در ابعاد اختصاصی بدون محدودیت امکان پذیر است.
پر درخواست ترین ضخامت هم متعلق به ضخامت 20 میکرون به ازای هر لا می باشد، البته امکان تولید در ضخامت های 10 میکرون الی 450 میکرون توسط خط تولید پک پلیمر وجود دارد.
تولید با مواد اولیه ضایعاتی و گرانولی در خصوص کاهش قیمت
برخی از بازاریان و تاجران کشور های خاورمیانه برای کم کردن قیمت نهایی تقاضا تولید با مواد اولیه گرانولی، ضایعاتی، پودر کربنات یا دیگر ترکیبات مواد در خصوص کاهش هزینه های تولید را دارند. گروه تولید پک پلیمر بنا به درخواست مشتریان امکان تولید نایلکس دسته رکابی با مواد اولیه ضایعاتی یا ترکیبی به صورت مهندسی شده نه افراطی را داشته و بهترین ترکیب مواد با بالاترین کیفیت تولید را برای مشتریان خود به سر انجام خواهد رساند.
پانچ میخ نایلکس چیست ؟
برای دسترسی و مصرف هر چه آسان تر نایلون دسته رکابی در مقصد نهایی یعنی فروشگاه ها امکان تولید با پانچ میخی وجود دارد، پانچ میخی باعث می گردد امکان آویزان کردن دسته ای نایلکس از رگال یا هر چیزی دیگر به راحتی انجام شده و جدا سازی آن راحت تر گردد.
تولید با قالب میخی یا بدون میخ توسط خط تولید پک پلیمر پلاستیک پشتیبانی می گردد.
پخش عمده نایلکس و نایلون دسته رکابی صادراتی
پک پلیمر یکی از بزرگ ترین مجموعه های پلیمری در خاورمیانه است که در تولید، پخش عمده و صادرات نایلکس و نایلون دسته رکابی فعالیت می نماید که با تجهیز نمودن سالن های متعدد با خطوط تولید اکسترودر، خطوط چاپ و خطوط دوخت و بسته بندی می تواند حجم بالا و قابل توجهی از محصولات نایلونی و نایلکسی دسته رکابی را در سراسر جهان پخش نماید.
نمایندگان و کلاینت های این مجموعه در کشورهای هدف، در پخش عمده محصولات نایلونی و نایلکسی گام های بزرگ و محسوسی برداشته اند و در رفع نیازهای بازارهای اروپایی، آسیا و آفریقا و … نسبت به پخش عمده نایلون و نایلکس دسته رکابی بسیار موثر عمل نموده اند.
مطلب مرتبط : برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با پخش عمده نایلون و نایلکس در ایران و جهان توسط گروه تولیدی پک پلیمر روی لینک کلیک کنید.
نتیجه گیری
تولید نایلون دسته رکابی با مواد اولیه پلی اتیلنی و در رنگ های متنوع انجام میشود که ضخامت این محصول با توجه به نوع مواد اولیه آن می باید از جنس نایلکس دسته رکابی، بیشتر باشد تا مانع از آسیب و پارگی آن شود. برای چاپ روی این محصول، عمدتا از چاپ فلکسو استفاده می شود و در صورتیکه سفارش کمتر از ۱۰۰ کیلو گرم باشد، با روش سیلک اسکرین باید چاپ نایلون دسته رکابی را انجام داد. این محصول با درجه کیفیتی ۱، ۲ و ۳ در ابعاد عمومی و اختصاصی ( سفارشی ) بدون محدودیت، تولید می شود. با توجه به اینکه در نایلون دسته رکابی در هر کیلو گرم نسبت به نایلکس دسته رکابی، تعداد کمتری کیسه وجود دارد ( به دلیل نوع جنس ) برای مشتری به صرفه تر است که از جنس نایلکسی استفاده نماید زیرا توجیه اقتصادی بالاتری دارد. انواع نایلون دسته دار شامل دسته تقویت، بندی، موزی و رکابی می باشند. مجموعه پک پلیمر آماده ارائه مشاوره رایگان به مخاطبان خود بوده و تحویل سفارش را زودتر از موعد قرارداد، انجام می دهد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.